Virtuaalisten Suomalaisten Puoliveristen Yhdistys


Kilparatojen tähtöset


Suomalainen puoliverinen on tunnetusti lajiin kuin lajiin soveltuva suoritushevonen.

Aktiivista näyttelytoimintaa


Näyttelykehien kauneimmat ja rohkeimmat pääsevät paistattelemaan parrasvaloissa yhdistyksen rotunäyttelyissä.

Lisäpisteitä aktiivisuudesta


Rodun laatuarvostelua ajatellen, valmennuksissa käyminen kannattaa.

Kilpailutoiminta

Suomalainen puoliverinen on tunnetusti lajiin kuin lajiin soveltuva suoritushevonen. Pyrimme siis järjestämään kilpailutoimintaa mahdollisimman monessa lajissa, mutta pääpaino tulee kuitenkin olemaan este-, koulu- ja kenttäratsastuksen parissa. Miltein kaikissa kilpailuissamme tulee olemaan muutamia vain rodulle avoimia luokkia, varmistaaksemme oman rotumme pääsyn mukaan kilpakentille.

Kilpailukalenteri

Näyttelytoiminta

Suomalaisia puoliverisiä on tunnetusti paljon ja mahdollisuudet kerätä näyttelysertejä rajoitetut. Yhdistys järjestääkin siis säännöllisesti Näyttelyjaoksen alaisia rotunäyttelyitä, kantaakseen oman kortensa kekoon näyttelytarjonnan lisäämisessä. Luokkien kokoonpano ja jaottelu saattavat vaihdella kutsusta toiseen. Joissakin näyttelyissä tulee myös olemaan kasvattaja- ja jalostusluokkia, joihin tietenkin toivomme mukavaa osallistujamäärää.

Näyttelykalenteri

Valmennustoiminta

VSPY tarjoaa kisojen ja näyttelyiden ohella myös mahdollisuuden valmentautua kursseillamme. Tarjolla on laaja valikoima kursseja erilaisilla teemoilla, esimerkiksi maastakäsittelykursseja, istuntakursseja ja ongelmienratkomiskursseja. Lisäksi otamme mielellämme vastaan ehdotuksia ja toiveita valmennuksien suhteen. Kurssimme ovat avoinna vain suomalaisille puoliverisille, jotta nämä saisivat siitä kaiken hyödyn irti. Rodun laatuarvostelua ajatellen valmennuksissa käyminen kannattaa, sillä laatuarvostelussahan jaetaan pisteitä valmennuksista ja mitä enemmän sen parempi. VSPY pyrkii tarjoamaan valmennuksia ainakin parin kuukauden välein. Päävalmentajanamme toimii Donna.

Valmennuskalenteri

Muut tapahtumat

Tänne kuuluvat kaikki isommat ja pienemmät tapahtumat, jotka eivät sovi täysin tai lainkaan kolmeen muuhun kategoriaan. Myös isommat tapahtumakokonaisuudet joihin kuuluu useampaa eri toimintamuotoa, esimerkiksi kisoja ja valmennuksia, voi ilmoittaa tähän tapahtumalistaan. Mikäli tallisi on siis järjestämässä avajais- tai syntymäpäiväjuhlat tai keksit jonkin loistavan muun tapahtuman ilahduttamaan suomalaisten puoliveristen omistajia, ilmoita siitä myös meille!

Tapahtumakalenteri