Virtuaalisten Suomalaisten Puoliveristen Yhdistys


Ei rotua ilman kasvattajia


Suurin kiitos upean rotumme olemassaolosta, vanhojen linjojen säilymisestä ja uusien linjojen luomisesta, menee kasvattajille.

Palkintonsa ansainneet


Monipuolisena rotuna tunnettu suomalainen puoliverinen on niittänyt menestystä monessa lajissa, niin kilparadoilla kuin näyttelykehissäkin.

Askel kerrallaan


Rodun kasvattajaksi ryhtyminen voi olla kiinni sen täydellisen aloitushevosen löytämisestä. Onneksi suomalaisissa puoliverisissä on mistä valita.

Kasvattajat

Ei rotua ilman kasvattajia. Suurin kiitos upean rotumme olemassaolosta, vanhojen linjojen säilymisestä ja uusien linjojen luomisesta, menee kasvattajille. Ilman näitä ahkeria ja omistautuneita henkilöitä, joista suuri osa on ollut mukana ajan myrskyjen läpi, ei rotumme olisi koskaan päässyt nykyiseen loistoonsa. Tule siis ja tutustu tarkemmin näihin merkittävässä asemassa oleviin henkilöihin ja talleihin. Ehkä jopa löydät itsesi ostamasta vastustamattoman upeaa yksilöä joltakin kasvattajalta?

Kasvattajalista

Jalostushevosten tähtilista

Monipuolisena rotuna tunnettu suomalainen puoliverinen on niittänyt menestystä monessa lajissa, niin kilparadoilla kuin näyttelykehissäkin. Kaikista menestyneimmät yksilöt ovat myös laatuarvosteluissa laajalti palkittuja. Haluamme esitellä teille ne yksilöt, jotka kiitos loistavan suorituskyvyn, hyvien geenien ja ahkerien omistajien, ovat taistelleet tiensä menestykseen. Näitä upeita yksilöitä toivotaan näkevän sukutauluissa vielä vuosienkin päästä, sillä maineensa ne ovat todellakin ansainneet.

Tähtiorit       Tähtitammat

Myytävät hevoset

Tutustu uuteen suomalaisten puoliveristen foorumiin, jossa voit nopeasti ja kätevästi tarkastaa tämänhetkisen markkinatilanteen. Foorumille on jaettu myyntikategoriat painotuksen mukaan, joten voit entistä helpommin selata itseäsi kiinnostavia myytäviä. Tämän foorumin kautta, todennäköisyys että tavoitat oikeat ostajat, on paljon suurempi kuin muualla!

VSPY:n Foorumi - Basaari