SPL:n (uusinta) laatuarvostelutilaisuus - Kesäkuu 2011

VSPY:n alainen Suomalaisten Puoliveristen Laatuarvostelu järjestää kuudennen tilaisuutensa, ja ensimmäisen uusintatilaisuutensa, 15. kesäkuuta 2011 (vip 14.06.2011). Tuomareina toimivat Hamzi, Yogi ja Donna.

» Tärkeää luettavaa
! Säännöt
! Arvosteluperiaatteet ja pisteytys
! Miten valmistella hevonen tilaisuuteen

» Säännöt ja Rajoitukset
! Hevosen tulee olla:
    -rodultaan suomalainen puoliverinen
    -vähintään 3v. (orit/ruunat) / 4v. (tammat)
    -elossa arvosteluhetkellä
! Sivuilta tulee löytyä perustiedot (nimi, ikä, sukupuoli, rotu, omistaja, kasvattaja, sukutaulu)
! Tilaisuuteen saa osallistua niin piirretyt kuin valokuvalliset (koko hevonen nähtävissä kuvissa, ei pelkästään pääkuva) kuin kuvattomatkin hevoset (kuvattomat 0p rakenteesta)
! Hevosella tulee olla aiemmin myönnetty SPL-palkinto (SPL-I, -II tai -III) tai ei palkintoa edellisestä tilaisuudestaan!

! Yksi henkilö / talli saa ilmoittaa tilaisuuteen kaksi (2) hevosta
! Tilaisuuteen saa ilmoittaa vain omistuksessaan olevan hevosen
! Tilaisuuteen otetaan maksimissaan 20 hevosta

Osallistujat - TULOKSET 4/20

Pahoittelemme tulosten viivästymistä, tuomareiden kesälomat hieman pitkittivät tiedonkulkua! :)

fwb-o. ML Zamiro, om. nica
19-18-20-20-20-15 = 112p = SPL-I*
"ML Zamiro on ensimmäinen tähtipalkinnon saavuttanut arvosteltava ja mitä upein rotunsa edustaja! Orilla on kunnioitettava määrä kilpailusijoituksia, päiväkirjamerkintöjä sekä valmennuksia! Luonne oli monipuolinen sekä kohtuullisen pitkä, miinuksena pienet virheet sekä viimeistelemättömyys. Rakenne erittäin hyvä ja kauniisti väritetyt kuvat. Orin jälkeläisnäytöt olivat laadukkaita! Tähän hevoseen on panostettu!"

fwb-o. Reeve's Way, om. nica
17-17-20-20-20-11 = 105p = SPL-I
"Rakennekuvan tausta aavistuksen liian tumma, kiitettävä rakenne ja kaunis väritys. Luonne oli varsin pätevä mutta sisälsi kirjoitusvirheitä ja vaikutti hieman viimeistelemättömältä. Todella hieno määrä kilpailusijoituksia, valmennuksia sekä päiväkirjamerkintöjä! Ori on jättänyt erittäin laadukkaita jälkeläisiä. Erittäin hieno rotunsa edustaja!"

fwb-t. Synd Chihuahua, om. Jenza
15-13-20-20-20-08 = 96p = SPL-II
"Hyvä rotuleima. Luonne sisälsi virheitä ja oli muun kuin omistajan kirjoittama, saisi myös olla monipuolisempi. Tammalla oli hienot jälkeläisnäytöt! Hieno määrä kilpailusijoituksia ja erittäin hieno määrä valmennuksia sekä päiväkirjamerkintöjä. Hieno rotunsa edustaja!"

fwb-o. Lorenzo III, om. Laura M.
15-17-20-15-20-07 = 94p = SPL-II
"Ok rotuleima, sukupuoli välttävä ja nuoren oloinen. Kattava luonne joka oli kuitenkin hieman viimeistelemätön ja sisälsi virheitä. Sukuselvitys oli erittäin pitkä ja kattava ja saittekin yhden lisäpisteen käyttöpisteisiin näin hienosta panostuksesta! Hieno määrä kilpailusijoituksia sekä päiväkirjamerkintöjä ja erittäin hieno määrä valmennuksia! Hieno rotunsa edustaja!"


© Ulkoasun suunnittelu ja toteutus Yogi 2010