SPL:n laatuarvostelutilaisuus - Joulukuu 2010

VSPY:n alainen Suomalaisten Puoliveristen Laatuarvostelu järjestää 3. tilaisuutensa 15. joulukuuta 2010 (vip 12.12.2010). Tuomareina toimivat tällä kertaa Hamzi, Ziki, Yogi ja Donna. Voit tutustua arvosteluperiaatteisiin ja pisteytykseen täällä.

HUOM! Pahoittelemme jo etukäteen tulosten mahdollista myöhästymistä sillä on olemassa pieni mahdollisuus että sivujen päivittäjä ei pääse matkoillaolon takia koneelle 15-24.12 välisenä aikana, riippuen täysin matkakohteen internetmahdollisuuksista! Tulokset ilmestyvät kuitenkin sivuille aikanaan!

» Säännöt ja Rajoitukset
! Hevosen tulee olla:
    -rodultaan suomalainen puoliverinen
    -vähintään 3v. (orit/ruunat) / 4v. (tammat)
! Sivuilta tulee löytyä perustiedot (nimi, ikä, sukupuoli, rotu, omistaja, kasvattaja, sukutaulu)
! Tilaisuuteen saa osallistua niin kuvalliset (koko hevonen nähtävissä kuvissa, ei pelkästään pääkuva) kuin kuvattomatkin hevoset (kuvattomat 0p rakenteesta)
! Hevosella ei saa olla aiemmin myönnettyä SPL-palkintoa

! Yksi henkilö / talli saa ilmoittaa tilaisuuteen yhden hevosen
! Tilaisuuteen saa ilmoittaa vain omistuksessaan olevan hevosen
! Tilaisuuteen otetaan maksimissaan 30 hevosta

Osallistujat - TULOKSET 3/30

o. Captain Prince, om. Jette
15-14-20-15-20-07= 91p = SPL-II
Huono sukupuoli- ja rotuleima, olemus ponimainen. Luonne oli pituudeltaan aavistuksen lyhyt eikä kovinkaan kattava. Sukuselvitystä oli kirjoitettu mukavasti kahden polven verran. Kisatuloksia tammalta löytyi huomattava määrä ja valmennuksia sillä oli todella runsaasti!

t. Good Try, om. Hauru
00-18-20-15-19-06 =78p = SPL-III
Hevosella oli kuvissaan eri hevoset joten rakenneosuus jäi luonnollisesti arvostelematta. Luonteen pituus oli aavistuksen lyhyt ja kattavuudessakin oli pulaa. Kisasijoituksia tammalta löytyi oikein mukavasti kuten myös valmennuksia ja päiväkirjamerkintöjä. Jälkeläiset olivat kaikki vielä kovin nuoria ja kokemattomia joten täysiä pisteitä ei näistä muuten hienoista jälkeläisistä tullut.

t. ML Amberia, om. Vinkku
14-12-20-00-15-05 = 66p = ei palkintoa
Rotuleima huono, liian täysiverimäinen. Luonteessa oli virheitä ja se ei ollut omistajan itsensä kirjoittama. Kisannut tamma on ihan mukavasti mutta sijoituksia sillä ei vielä ollut paljoa. Sukuselvitys oli kuitenkin todella kattava ja pitkä! Tammalla ei vielä ollut jälkeläisiä arvosteltavaksi. Päiväkirjaa oli pidetty ahkerasti! Tällä kertaa jäitte ilman palkintoa mutta tamma onkin vielä hieman raaka ja siltä löytyy kapasiteettia parempiin tuloksiin!


© Ulkoasun suunnittelu ja toteutus Yogi 2010