SPL:n laatuarvostelutilaisuus - Huhtikuu 2011

VSPY:n alainen Suomalaisten Puoliveristen Laatuarvostelu järjestää viidennen tilaisuutensa 15. huhtikuuta 2011 (vip 12.04.2011). Tuomareina toimivat Yogi, Peppi S., Ziki/Donna.

» Tärkeää luettavaa
! Säännöt
! Arvosteluperiaatteet ja pisteytys
! Miten valmistella hevonen tilaisuuteen

» Säännöt ja Rajoitukset
! Hevosen tulee olla:
    -rodultaan suomalainen puoliverinen
    -vähintään 3v. (orit/ruunat) / 4v. (tammat)
! Sivuilta tulee löytyä perustiedot (nimi, ikä, sukupuoli, rotu, omistaja, kasvattaja, sukutaulu)
! Tilaisuuteen saa osallistua niin piirretyt kuin valokuvalliset (koko hevonen nähtävissä kuvissa, ei pelkästään pääkuva) kuin kuvattomatkin hevoset (kuvattomat 0p rakenteesta)
! Hevosella ei saa olla aiemmin myönnettyä SPL-palkintoa

! Yksi henkilö / talli saa ilmoittaa tilaisuuteen yhden hevosen
! Tilaisuuteen saa ilmoittaa vain omistuksessaan olevan hevosen
! Tilaisuuteen otetaan maksimissaan 20 hevosta

Osallistujat - TULOKSET 7/20

fwb-t. Mary Jane Mer, om. Donna
15-20-20-20-20-10 = 105p = SPL-I
"Hieman suuri pää, hyvä kaula, suorahkot kintereet. Leimat saisivat olla selkeämmät. Erittäin hienosti kirjoitettu ja pitkä luonne, josta ei löytynyt virheitä. Kiitettävän laaja sukuselvitys. Hieno määrä sijoituksia ja kunnioitettava määrä päiväkirja- ja valmennusmerkintöjä. Erittäin hieno rotunsa edustaja!"

fwb-o. Merlin, om. nica
17-17-20-20-18-11 = 103p = SPL-I
"Kaunis väritys, realistiset kuvat. Hieman pieni takaosa, vennohko selkä. Hyvä kaula, saisi olla ryhdikkäämpi. Luonteessa oli muutamia virheitä, mutta sukuselvitys oli mukavan pitkä ja laaja. Kunnioitettava määrä päiväkirja- ja valmennusmerintöjä. Erittäin hieno rotunsa edustaja!"

fwb-o. Piece of Heaven, om. Jusu
13-18-20-20-20-08 = 99p = SPL-II
"Luoneessa oli pari virhettä, mutta kuitenkin mukavan pitkä ja panostettu luonne. Erittäin hieno ja kattava sukuselvitys. Hevosella on kilpailtu erittäin ahkerasti ja sillä oli hieno määrä päiväkirja- ja valmennusmerintöjä. Jäitte vain yhden pisteen päähän I-palkinnosta, erittäin hieno rotunsa edustaja!"

fwb-o. Shadow's Wizard, om. Hamzi
17-17-20-20-20-02 = 96p = SPL-II
"Hyvänpuoleiset leimat, hyvä kaula ja lapa, pää hieman epäjalo. Luonteessa oli virheitä, mutta kuitenkin hieno ja pitkä luonne! Hieno määrä sijoituksia! Hieno rotunsa edustaja!"

fwb-t. Chardonna ZAP, om. Maijunen
10-14-20-20-20-09 = 93p = SPL-II
"Epäjalo vaikutelma. Pitkä, hieman lihakseton runko ja köyryhtävä lanne. Ej taittunut jalka-akseli. Luonteessa virheitä, ja vain osittain itse kirjoitettu. Tammalla erittäin hienot jälkeläisnäytöt. Paljon sijoituksia ja kunnioitettava määrä päiväkirja- ja valmennusmerintöjä. Hieno rotunsa edustaja!"

fwb-o. Trenom RAJA, om. Kyllikki S.
18-13-20-00-19-03 = 73p = SPL-III
"Hyvät leimat, hyvä kaula ja ylälinja, ilmeikäs pää. Takaosa saisi olla vahvempi, laskeva lautanen. Pystyhköt vuohiset. Luonteessa oli sekä ristiriitaisuuksia että virheitä. Jälkeläisnäyttöjen kanssa orilla on ehdottomasti mahdollisuudet paljon parempiin pisteisiin! Yksi lisäpiste emän SPL-palkinnosta."

fwb-o. KWB Alarming, om. MilliM
12-10-10-10-18-01 = 61p = ei palkintoa
"Luonne ei tarpeeksi kattava eikä monipuolinen ja luonteessa oli kielioppivirheitä. Lisäksi luonteessa mainittiin kaksi eri hevosta? Hevosen kisakalenteri oli melko sekava, sillä sijoituksia ei ollut merkitty!"


© Ulkoasun suunnittelu ja toteutus Yogi 2010