SPL:n laatuarvostelutilaisuus - HELMIKUU 2012

Tervetuloa! VSPY:n alainen Suomalaisten Puoliveristen Laatuarvostelu järjestää helmikuussa 11. tilaisuutensa! Tilaisuus on varsinainen tilaisuus, eli hevosella ei saa olla aikaisempaa palkintoa laatuarvostelusta. Tilaisuuden päivämäärä on 15. helmikuuta 2012 (vip on 01.02.2012)! Tuomareina toimivat Hamzi, Peppi S., Ziki, Donna, unni sekä Yogi.

» Tärkeää luettavaa
! Säännöt
! Arvosteluperiaatteet ja pisteytys
! Miten valmistella hevonen tilaisuuteen

» Säännöt ja Rajoitukset
! Hevosen tulee olla:
    -rodultaan suomalainen puoliverinen
    -vähintään 3v. (orit/ruunat) / 4v. (tammat)
    -elossa arvosteluhetkellä
! Sivuilta tulee löytyä perustiedot (nimi, ikä, sukupuoli, rotu, omistaja, kasvattaja, sukutaulu)
! Tilaisuuteen saavat osallistua niin piirretyt kuin valokuvalliset (koko hevonen nähtävissä kuvissa, ei pelkästään pääkuva) kuin kuvattomatkin hevoset (kuvattomat 0p rakenteesta)
! Yksi henkilö / talli saa ilmoittaa tilaisuuteen kaksi (2) hevosta
! Tilaisuuteen saa ilmoittaa vain omistuksessaan olevan hevosen
! Tilaisuuteen otetaan maksimissaan 20 hevosta

Osallistujat - TULOKSET 9/20

"Todella korkeatasoinen tilaisuus, jossa esillä upeita hevosia!"

fwb-o. DeWaal Solo, om. Yogi
17-20-20-20-20-15 = 112p = SPL-I*
DeWaal Solo on vasta toinen tähtipalkinnon saavuttanut hevonen, ja mitä upein rotunsa edustaja! Orilla on kunnioitettava määrä kisasijoituksia. Monipuolinen ja kattava luonne, johon oli selvästi nähty vaivaa. Teksti oli virheetöntä. Mukava määrä valmennus- ja päiväkirjamerkintöjä. Jättänyt hienoja jälkeläisiä! Lisäpisteitä orin hienoista laatispalkinnoista, sekä isän SPL-I palkinnosta! Täydet käyttöpisteet.

fwb-t. Mylady Louise Mer, om. Donna
17-20-20-20-20-10 = 107p = SPL-I
Erittäin hieno rotunsa edustaja! Laadukas, monipuolinen ja erilainen luonne, johon oli selkeästi käytetty aikaa. Hieno määrä kisasijoituksia. Hurja määrä pitkiä päiväkirja- sekä valmennusmerkintöjä, teksteihin on todellakin panostettu! Lisäpisteitä upeasta sukuselvityksestä sekä emän SPL-palkinnosa.

fwb-t. Twisting Mer, om. Ziki
16-20-20-20-20-10 = 106p = SPL-I
Erittäin hieno rotunsa edustaja! Vivahteikas, lukijaystävällinen ja kokonaisuutena kivasti yhteen toimiva luonne! Hieno määrä kisasijoituksia. Lisäpisteitä pitkästä ja kattavasta sukuselvityksestä sekä laatispalkinnosta. Mukava määrä valmennus- ja päiväkirjamerkintöjä.

fwb-t. Alabama Flare, om. Jenza
15-19-20-20-20-08 = 102p = SPL-I
Rakenteeltaan nuoren oloinen. Tammalla on selkeä ja monipuolinen luonne, teksti päällisin osin virheetöntä mutta sujuvuus kärsii paikoitellen. Kisasijoituksia sille on kertynyt mukavasti, kuten myös päiväkirja- ja valmennusmerkintöjä. Erittäin hieno rotunsa edustaja!

fwb-t. Storyteller fer, om. Ziki
16-19-20-20-20-06 = 101p = SPL-I
Hevosella on hyvä, monipuolinen ja kattava luonne, joskin pari yksittäistä virhekohtaa toivat miinuksen. Kisasijoituksia kertynyt mukavasti useammassa lajissa. Bonuspiste tamman YLA-palkinnosta. Erittäin hieno rotunsa edustaja!

fwb-t. Kalypso Mer, om. Hamzi
15-17-20-20-19-09 = 100p = SPL-I
Todella kivan mittainen ja monipuolinen luonne, jossa oli kuitenkin turhan paljon selkeitä virheitä. Hieman plussaa pituudessa ja muusta vaivannäöstä! Tamma on jättänyt monta erittäin laadukasta jälkeläistä. Lisäpisteitä tamman omasta ERJ-I palkinnosta, sekä jälkeläisen SPL-I palkinnosta! Erittäin hieno rotunsa edustaja!

fwb-r. Pinocchio WAS, om. Donna
15-20-20-10-20-10 = 95p = SPL-II
Hieno rotunsa edustaja! Ihanan monipuolinen ja virheetön, mukaansatempaava luonne! Ruunana se sai automaattisesti 10 jälkeläispistettä. Hieno määrä kisasijoituksia. Lisäpisteitä erittäin hienosta sukuselvityksestä sekä upeasta YLA1-palkinnosta.

fwb-t. Celebrity 2782, om. Takku
13-16-15-20-20-08 = 92p = SPL-II
Kokonaisuutena toimiva sekä lukijaystävällinen luonne, joka voisi kuitenkin kertoa hevosesta hieman monipuolisemmin ja kattavammin eri tilanteissa. Jäi sukupisteiltään vajaaksi toisen polven selvityksen puuttuessa. Kilpaillut mukavasti kummassakin lajissaan. Mukava määrä päiväkirjamerkintöjä. Lisäpisteen toi tamman laatispalkinto. Hieno rotunsa edustaja!

fwb-o. Phantom fla, om. Hamzi
14-16-20-15-19-05 = 89p = SPL-II
Monipuolinen ja kattava luonne, jossa kuitenkin paljon kirjoitusvirheitä, epäjohdonmukaisuutta ja töksähtelevää kieltä. Kielenhuollon jälkeen oikeuttaisi selvästi parempiin pisteisiin. Jäimme kaipaamaan reippaasti enemmän päiväkirja- ja valmennusmerkintöjä. Lisäpisteitä laajennetusta sukuselvityksestä sekä hienoista laatispalkinnoista! Kokonaisuudessaan hieno rotunsa edustaja!


© Ulkoasun suunnittelu ja toteutus Yogi 2010