SPL:n laatuarvostelutilaisuus - Helmikuu 2011

VSPY:n alainen Suomalaisten Puoliveristen Laatuarvostelu järjestää 4. tilaisuutensa 15. helmikuuta 2011 (vip 12.02.2011). Tuomareina toimivat Hamzi, Ziki, Yogi ja Donna. Voit tutustua arvosteluperiaatteisiin ja pisteytykseen täällä.

» Säännöt ja Rajoitukset
! Hevosen tulee olla:
    -rodultaan suomalainen puoliverinen
    -vähintään 3v. (orit/ruunat) / 4v. (tammat)
! Sivuilta tulee löytyä perustiedot (nimi, ikä, sukupuoli, rotu, omistaja, kasvattaja, sukutaulu)
! Tilaisuuteen saa osallistua niin piirretyt kuin valokuvalliset (koko hevonen nähtävissä kuvissa, ei pelkästään pääkuva) kuin kuvattomatkin hevoset (kuvattomat 0p rakenteesta)
! Hevosella ei saa olla aiemmin myönnettyä SPL-palkintoa

! Yksi henkilö / talli saa ilmoittaa tilaisuuteen yhden hevosen
! Tilaisuuteen saa ilmoittaa vain omistuksessaan olevan hevosen
! Tilaisuuteen otetaan maksimissaan 30 hevosta

Osallistujat - TULOKSET 7/30

fwb-t. C'Roulette 86, om. Kyllikki S.
16-18-20-15-20-02 = 91p = SPL-II
Luonne oli aavistuksen lyhyemmänpuoleinen ja kirjoitusvirheet laskivat pisteitänne. Tammalla oli aivan upean kattava ja pitkä sukuselvitys johon oli todellakin panostettu! Annoimme tästä hyvästä yhden lisäpisteen käyttöpisteisiin. Menetitte hieman pisteitä sillä että vain yksi jälkeläisistä oli täysien pisteiden arvoinen. Kilpailusijoituksia löytyi kunnioitettava määrä ja pari päiväkirjamerkintääkin. Hieno rotunsa edustaja! Mikäli haluatte korottaa pisteitänne uusinnassa suosittelemme lämpimästi panostamaan käyttöpisteiden keräämiseen!

fwb-t. Mims X, om. Dym.
16-13-15-20-19-01 = 84p = SPL-III
Hieno hevonen jolla olisi selkeästi edellytykset parempiin pisteisiin jäädessään vain parin pisteen päähän seuraavasta palkinnosta. Pisteitä jäi uupumaan lähinnä sukuselvityksen puuttumisesta ja käyttöpisteiden olemattomuudesta. Mikäli osallistutte uusintaan suosittelemme lämpimästi panostamaan teksteihin, kuten valmennuksiin ja päiväkirjamerkintöihin.

fwb-t. Synd Chihuahua, om. Jenza
13-13-17-18-20-02 = 83p = SPL-III
Luonne olisi voinut olla monipuolisempi ja sisälsi kirjoitusvirheitä. Sukuselvitystä löytyi vain yhden polven verran joka vähensi myös sukupisteitä ja jälkeläispisteitä menetitte toisen jälkeläisen keskeneräisen luonteen takia. Tammalta löytyi kuitenkin todella hieno määrä kilpailusijoituksia ja keräsitte itsellenne myös käyttöpisteitä valmennusten avulla. Jäitte vain muutaman pisteen päähän paremmasta palkinnosta ja suosittelemmekin lämpimästi korottamaan pisteitä uusinnassa korjaamalla yllämainitut seikat.

fwb-o. Acapulco Gold Z, om. Veera N.
17-18-20-00-17-06 = 78p = SPL-III
Luonne on kattava ja mukava lukea, mutta virheitä oli luonteessa kuitenkin liikaa ja kahden eri kutsumanimen käyttö hämmentävää. Menetitte myös paljon pisteitä ilman mitään jälkeläisnäyttöjä. Kilpailuja orilta löytyi ihan mukavasti ja käyttöpisteitä kerrytitte hienolla määrällä päiväkirjamerkintöjä ja muutamalla valmennuksellakin. Ette jääneet kovinkaan kauas seuraavasta palkinnosta, ja suosittelemmekin lämpimästi korottamaan pisteitä kun orille on syntynyt jälkeläisiä!

fwb-o. Knock-Up 54, om. Päivie
12-15-20-00-20-03 = 70p = SPL-III
Tällä hevosella on selkeästi kaikki edellytykset paljon parempaan palkintoon, mutta menetitte paljon pisteitä ilman mitään jälkeläisnäyttöjä sekä käyttöpisteiden vähäisyyden vuoksi. Luonne olisi voinut olla hieman monipuolisempi ja kattavampi. Orilla oli todella hieno määrä kilpailusijoituksia! Suosittelemme lämpimästi palaamaan uusintatilaisuuteen korottamaan kun jälkeläisiä on syntynyt ja käyttöpisteitä kerätty lisää!

fwb-o. Lorenzo III, om. Laura M.
12-16-20-05-05-06 = 64p = ei palkintoa
Rakenteeltaan ponimainen. Pitkä ja kattava luonne, josta kuitenkin miinusta huolimattomasta kielen viimeistelystä ja selkeiden kappalejakojen puutteesta. Sukuselvitys oli erittäin pitkä ja kattava ja saittekin yhden lisäpisteen käyttöpisteisiin näin hienosta panostuksesta! Jäitte ilman palkintoa tällä kertaa sillä menetitte niin paljon pisteitä sekä kisatulosten että kunnollisten jälkeläisnäyttöjen puuttuessa (toisen sivut eivät toimineet lainkaan). Keräsitte kuitenkin itsellenne aimo määrän käyttöpisteitä huimalla valmennusmäärällä ja parilla päiväkirjamerkinnällä! Suosittelemme ehdottomasti uusimista myöhemmin!

fwb-o. Killer Brunchie SdGER, om. *lumienkuli*
17-14-20-00-10-01 = 62p = ei palkintoa
Luonne oli upean pitkä, mutta sisälsi liikaa kirjoitusvirheitä, ristiriitaisuuksia sekä asioiden toistelua. Luonne oli myös hankalalukuinen ylipitkien virikkeiden ja omituisten kappalejakojen takia. Menetitte paljon pisteitä orin nuoren iän, ja näinollen, kokemattomuuden vuoksi. Teillä on vielä hyvin aikaa kerätä kisasijoituksia ja saada jälkeläisnäyttöä, joita sillä ei vielä ollut lainkaan. Jäitte tällä kertaa ilman palkintoa, mutta keräämällä käyttöpisteitä teksteillä sekä kisa- ja jälkeläisnäyttöjä voitte korottaa pisteitä uusintatilaisuudessa.


© Ulkoasun suunnittelu ja toteutus Yogi 2010